BISON på Teams

Marte Ødegaard marte.odegaard at ub.uio.no
Tue Nov 1 10:32:47 CET 2022


Hei
BISON (Bibliotekarer Involvert i Systematiske Oversikter i Norge) er et nettverk initiert for bibliotekarer og bibliotekansatte som jobber med systematiske søk og systematiske oversikter.
Da BISON ble initiert, så var det et stort ønske om å ha et levende nettforum for BISON. Vi har forsøkt å ha et forum på Bibliotekutvikling, men det har en del mangler som gjør at det er fort gjort at forumet går i glemmeboken, spesielt det med mangel på varslinger på nye innlegg (dette er det skrevet en del om på forumet tidligere).
I Sverige har de et nettverk som ligner BISON (https://www.ssivk.se/), og de har valgt Teams som plattform. Deres forum fungerer godt og det er mye aktivitet. Derfor har vi laget et eget Team for BISON og håper at dere ønsker å bli med. Dette var den løsningen med lavest terskel å sette i gang med. Teamet ligger hos UiO.
Innmeldingsskjema
For å bli med i forumet, så må du fylle ut et skjema med navn og epostadresse, også legges du til: https://nettskjema.no/a/bison
Per dags dato er BISON veldig lite synlig på nett, men det jobbes med å få på plass en enkelt nettside med informasjon om BISON og lenke til dette forumet. Så enn så lenge - tips gjerne kollegaer som kan ha interesse av å være med.

Brukerveiledning for Teams ligger vedlagt denne e-posten.
Dersom du ikke har noen konto tilknyttet Teams, så kan du lage det her https://teams.microsoft.com/
(det er den epostadressen du registrerer deg med som må meldes inn for å bli med i forumet. )
Teams kan brukes som nettversjon, eller lastes ned app til egen maskin eller mobiltelefon.
BISON-forumet her på Biblioteknorge blir stående, ingenting slettes.
Vi har testet at det fungerer opp mot flere sykehus, og håper det ikke er flere som har problemer med å bli med. Gi meg i såfall beskjed (marteode at uio.no<mailto:marteode at uio.no>) så kan vi prøve å finne ut av det.
Håper vi sees!
Med vennlig hilsen
Marte Ødegaard
Universitetsbibliotekar
UiO : Universitetsbiblioteket

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20221101/4cb17516/attachment-0001.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Brukerveiledning - Teams for BISON.pdf
Type: application/pdf
Size: 319620 bytes
Desc: Brukerveiledning - Teams for BISON.pdf
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20221101/4cb17516/attachment-0001.pdf>


More information about the Biblioteknorge mailing list