Spillformidlingskurs for Østlandet- norske spill

Anders Grønning anders at bibliogames.no
Tue May 2 09:28:22 CEST 2023


Hei, vi i Bibliogames nærmer oss slutten på den første runden med kurs i formidling av norske spill og innkjøpsordningen. Vi ønsker nå å søke støtte fra NFI for å levere kurset gratis til 10 nye bibliotek på Østlandet. I den forbindelse ser vi etter mottakere å legge inn i søknaden.

Vi vil prioritere bibliotek med under 3 timers reisevei fra Oslo, men ta gjerne kontakt uansett, så ser vi hva vi kan prioritere - enten nå eller i neste omgang.

Kurset er for inntil 20 deltakere, varer i fire timer, hvor mesteparten består av spilling og drøfting av utvalgte spill på pc’er vi medbringer ferdig oppsatt for bruk. Det blir gruppesamtaler om spillene, litt enkel analyse av appell og målgruppe, og vurdering av passende formidlingsopplegg. Ikke minst får man en oversikt over norsk spillhistorie, dagens bransje, og hvordan å dra nytte av spillene NFI tilbyr via innkjøpsordningen.

Kurset er helt kostnadsfritt. Det eneste kravet er at dere stiller til disposisjon et egnet rom for inntil tjue deltakere, og at dere selv finner formidlere fra bibliotek, skoler og andre aktuelle formidlingsarenaer som kan fylle de 20 plassene.

Send oss en Mail på post at bibliogames.no så snart som mulig, slik at vi får den behandlet før sommeren. Det gjelder også hvis du bare har spørsmål. Ved tildeling vil kursene bli levert i siste halvdel av 2023, på dager og tidspunkt vi blir enige om.

Med vennlig hilsen
Anders Grønning
Styreleder i Bibliogames

Vil du vite mer om vårt arbeid med spillkultur? Sjekk ut:
www.bibliogames.no
www.fb.com/bibliogamers
www.instagram.com/bibliogames
www.twitch.com/bibliogames<http://www.twitch.com/bibliogames>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20230502/43d1b562/attachment.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list