Påmeldingsfrist 14. april til seminar i Bibliotekenes nettverk for ph.d.-støtte: «På vei mot fremtiden: ph.d.-støtte i 2030»

Malene Wøhlk Gundersen mwgu at oslomet.no
Tue Apr 11 10:55:53 CEST 2023


Hei gode kolleger!

Her kommer siste påminnelse om årets seminar i Bibliotekenes nettverk for ph.d.-støtte som avholdes på OsloMet 27.-28. april 2023. Påmeldingen er åpen ut fredag 14. april, så du rekker fortsatt å melde deg på for et innholdsrikt og interessant program samt muligheten for nyttig nettverksbygging.

Årets seminar har et program med bidrag fra kolleger fra hele landet, som alle peker mot fremtidens ph.d.-støtte. Bibliotekene har lenge tilbudt forskerstøtte, undervist og utviklet tjenester for å støtte ph.d.-kandidater. Hvilke veier førte oss hit, og hvor bør vi gå videre i årene som kommer? Hvilke trender bør vi forholde oss til? Hvilke utfordringer og utviklingsmuligheter ser vi i dagens ph.d.-støtte? Vi ser frem til å diskutere dette og mye annet i løpet av to dager i Oslo med fokus på faglig og kollegialt fellesskap, erfaringsutveksling og gode samtaler.

For mer informasjon om seminaret, program og lenker til påmelding, se her<https://www.phdontrack.net/nettverk/seminar/index.html>.

Velkommen!

Med vennlig hilsen
Arrangementskomiteen ved Universitetsbiblioteket, OsloMet


OsloMet - storbyuniversitetet
OsloMet - stuorragávpotuniversitehta
Universitetsbiblioteket
Postboks 4, St. Olavs plass
0130 Oslo

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20230411/43397f71/attachment.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list