EAHIL 2023: Workshop i Trondheim

Astrid Kilvik astrid.kilvik at ntnu.no
Wed Mar 22 13:34:44 CET 2023


Hei,
EAHIL Workshop i Trondheim nærmer seg – programmet er lagt ut og det er bare å melde seg på -
early bird-registrering til 31. mars.
https://eahil2023.org/

Hjertelig velkommen ??

På vegne av arrangementskomitéen
Astrid Kilvik
NTNU Universitetsbiblioteket

From: Biblioteknorge <biblioteknorge-bounces at mailman.kunnskapsallmenning.no> On Behalf Of Karen Johanne Buset via Biblioteknorge
Sent: Thursday, September 15, 2022 9:03 PM
To: biblioteknorge at kunnskapsallmenning.no
Subject: EAHIL 2023: Workshop i Trondheim


En internasjonal, helsebibliotekfaglig konferanse i Norge? Faglig påfyll og nettverksbygging kommer til Trondheim i 2023!

[cid:image001.png at 01D95CC2.A640B690]



European Association for Health Information and Libraries<http://eahil.eu/>, bedre kjent som EAHIL, er en organisasjon som jobber for økt samarbeid, erfaringsutveksling og profesjonell utvikling blant ansatte i helsefaglige bibliotek. Hvert år avholder EAHIL et stort arrangement i Europa, og i 2023 er turen kommet til Trondheim, 12.-16. juni 2023.

Call for abstracts<https://eahil2023.org/call-for-abstracts/> åpner i dag, 15. September 2022, og programkomiteen håper at mange fra norske bibliotek vil sende inn bidrag!



Workshop

EAHIL alternerer mellom konferanse og workshop, og vi på NTNU Universitetsbiblioteket har fått æren av å holde en workshop. Etter drøye to år med pandemi, nedstenginger, og kun online konferanser tror vi at en workshop med aktiv deltakelse, diskusjoner og nettverksmuligheter er midt i blinken.



Radical positive change agents
Tittelen er hentet fra et sitat av R. David Lankes: “To be a librarian is not to be neutral, or passive, or waiting for a question. It is to be a radical positive change agents within our community.” Lankes’ sitat skal sette tonen for en workshop som ikke bare skal gi deltakerne nye ferdigheter og bli kjent med andre (selv om det også er viktig!). Vi ønsker å inspirere til å tenke nytt rundt våre roller og til å utvikle en ny filosofi for profesjonen. Uten å røpe for mye, kan vi si at det ikke kun er Lankes’ sitat som får en sentral rolle under workshopen.


Programmet

Programmet vil romme temaer om nye roller for ansatte i helsebibliotek, maktforhold i vår sektor, mangfold, bærekraft, «open learning» i fysiske og digitale bibliotek, synlighet og gjennomslagskraft i profesjonen. Det blir tradisjonelle workshops, men også parallellsesjoner med foredrag, videreutdanningskurs – og selvfølgelig god mat, musikk og muligheter for å bli kjent med flere dyktige folk i vår sektor. Se også vår liste over 5 gode grunner til å delta<https://eahil2023.org/why-join-us/>.



Den internasjonale programkomiteen for EAHIL 2023 og lokal arrangementskomite ønsker alle hjertelig velkomne til Trondheim!

På vegne av lokal arrangementskomite

Karen Johanne Buset
Seksjonssjef | Head of Section

NTNU Universitetsbiblioteket | NTNU University Library
Seksjon for undervisning og læringsstøtte | Library Section for Teaching and Learning Support
St. Olavs Hospital
tlf/phone +47 45504867
karen.buset at ntnu.no<mailto:karen.buset at ntnu.no>
http://www.ntnu.edu/employees/karenjoh





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20230322/75c1b087/attachment-0001.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 230890 bytes
Desc: image001.png
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20230322/75c1b087/attachment-0001.png>


More information about the Biblioteknorge mailing list