Boka Lesersørvis til barn er lansert!

Vibeke Stokka vibeke.stokka at vtfk.no
Fri Dec 9 09:42:41 CET 2022


Boka Lesersørvis til barn ble lansert i går! Arrangementet ble strømmet og opptaket er tilgjengelig i 2 uker via lenke under. Er du nysgjerrig på lesersørvismetoden og hvordan den kan brukes i møte med barn? Da er dette noe du vil ha med deg!

https://viken.kommunetv.no/archive/860

Om boka:

Lesersørvis bygger på den amerikanske tjenesten Readers’ Advisory, og ble tilpasset norske forhold av Vanja Øyrås i boka Lesersørvis (2017). I Lesersørvis til barn har hun fått med seg fem medforfattere: Linn T. Sunne, Innlandet fylkesbibliotek, Camilla Sørbye, Troels Posselt, begge fra Viken fylkesbibliotek, Ida Zachariassen Sagberg, Finnmark fylkesbibliotek og Vibeke Stokka, Vestfold og Telemark fylkesbibliotek. Sammen har de bearbeidet lesersørvismetoden slik at den passer for deg som formidler bøker til barn.  

For at håndboka skulle bli mest mulig nyttig, har de samarbeidet med bibliotekarer fra skole- og folkebibliotek og Biblioteksentralen. Til sammen har mer enn et tjuetalls dyktige fagfolk vært i sving!  

Boka blir sendt ut til alle folkebibliotek via fylkesbibliotekene. Den kan også lastes ned her: https://www.lesersorvis.no/lesersorvis-til-barn/

På vegne av skrivegruppa, vennlig hilsen

Vibeke Stokka
Spesialbibliotekar
Fylkesbibliotek
Kultur, regional identitet, idrett og frivillighet

Mobil: 98 66 57 72<tel:98%2066%2057%2072>
[Fylkesvåpen, Vestfold og Telemark fylkeskommune]
Vestfold og Telemark fylkeskommune
www.vtfk.no<http://www.vtfk.no/>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20221209/707a6179/attachment-0001.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list