Forfattersentrums minstesatser 2023

Ingvild Christine Herzog ingvild at forfattersentrum.no
Mon Sep 5 09:18:03 CEST 2022


Kjære Bibliotek-Norge!
Nå er høsten raskere over oss enn vi hadde trodd, og Forfattersentrums minstesatser for 2023 skal bestemmes. (Vi understreker som kjent alltid at dette er minstesatser, og forfatter kan alltid be om mer).  I fjor kom flere av dere med veldig gode innspill, vi håper dere har lyst til å dele deres tanker med oss i år også.

Vi har ikke tenkt å nødvendigvis gjøre store endringer i satse-typene. Vi håper vi har truffet planken nogenlunde, både i type satser og beskrivelse av disse, men vil fryktelig gjerne ha tilbakemelding på dette om så ikke stemmer for deg og dere.

Vi ønsker å se ekstra nøye på de digitale satsene - og vet at mange har tanker rundt dette. Dem ville vi satt pris på om dere delte med oss, det er nyttig å ha med seg.

Med prisvekst og lønnsvekst som er slik den er må også forfatteres honorarer justeres i henhold til dette. Men vi vet at mange av dere har ekstra utfordringer med hensyn til ekstra dyr reisevei. Hvis du er en av de oppdragsgivere som tenker at programmet ditt i 2023 vil bli hemmet av de kraftige økte reiseutgiftene (eller bare reiseutgifter generelt) så vil vi fryktelig gjerne høre fra deg om dette uansett.


Vi ber om tilbakemelding innen 20. september.

Mange hilsener fra
Ingvild


***

Ingvild C. Herzog
Daglig leder
Norsk Forfattersentrum

mob: 980 80 800
dir: 21 09 57 01


Norsk Forfattersentrum
Wergelandsveien 29
0167 Oslo
www.forfattersentrum.no<http://www.forfattersentrum.no/>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20220905/2cf5f0ee/attachment.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list