Kulturfondstafetten fra Vestfold og Telemark er lansert

Vibeke Stokka vibeke.stokka at vtfk.no
Wed May 4 15:11:39 CEST 2022


HURRA - i dag kan vi lansere våre bidrag i forbindelse med Kulturfondstafetten, hvor bøker som er støttet av Norsk kulturråd i 2021 presenteres.

11 formidlere fra ulike folkebibliotek i Vestfold og Telemark fylke har laget videopresentasjoner av kulturfondbøker fra 2021. Utvalget fra vårt fylke består av både sakprosa (pulje 2 og 3) og ulike sjangre innen skjønnlitteratur (pulje 8 og 9). I tillegg til presentasjonene er det et hefte med bokbeskrivelser til alle titlene som kan skrives ut og brukes i formidlingsarbeid.

På bibliotekutvikling.no finner du oversikt over presentasjonene, inndelt i ulike sjangre:
https://bibliotekutvikling.no/kurs/courses/kulturfondstafetten/

Videopresentasjonene er produsert av Rune Nordseter fra Vestfold og Telemark fylkeskommune.  Presentasjonene er tilgjengelig for bibliotekansatte i hele landet.
Stafetten er ett av satsingsområdene i prosjektet «Formidlingskompetanse i folkebibliotek» (FiF).  FiF er et samarbeid mellom 10 fylkesbibliotek, og er støtta av Nasjonalbiblioteket.
Kulturfondstafetten vil gjøre det mulig å holde seg oppdatert på nye kulturfondbøker, samtidig som den gir bibliotekansatte en øvingsarena for digital formidling.
Vi anbefaler aktiv bruk av filmene på personalsamlinger, regionsamlinger, nettverksmøter osv.  Det vil bli utarbeidet et eget hefte med bokbeskrivelser for de aktuelle bøkene.

Fylkesbiblioteket vil rette en stor TAKK til bibliotekene og formidlerne som har bidratt med innslag til Kulturfondstafetten på vegne av vårt fylke:

Heidi Kjuus
Horten bibliotek

Kjetil Espeseth
Benedikte D. Gjone
Larvik bibliotek

Regine-Marie Goa
Hilde Ditmansen
Janne Kornør
Tønsberg og Færder bibliotek

Maria Guribye
Ingunn Geving
Kjersti Slette
Hanne Sandvik
Porsgrunn bibliotek

Elin Steinsen
Kragerø bibliotek


Vennlig hilsen

Vibeke Stokka
Spesialbibliotekar
Fylkesbibliotek
Kultur, regional identitet, idrett og frivillighet

Mobil: 98 66 57 72<tel:98%2066%2057%2072>
[Fylkesvåpen, Vestfold og Telemark fylkeskommune]
Vestfold og Telemark fylkeskommune
www.vtfk.no<http://www.vtfk.no/>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20220504/d58a2b70/attachment-0001.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list