Viken fylkesbibliotek trenger tre nye medarbeidere

Karianne Albrigtsen Aam kariannea at viken.no
Fri Feb 25 12:28:23 CET 2022


Viken fylkesbibliotek består av en gjeng dyktige folk, vi har god takhøyde og plass til flere! Vil du bli med oss på laget? Vi ønsker oss tre nye, dyktige medarbeidere!

Fylkesbiblioteket har 28 medarbeidere som jobber for regional bibliotekutvikling og bidrar til nyskaping og samarbeid. Viken fylkeskommune har vedtatt at FNs bærekraftsmål skal ligge til grunn for utviklingen av fylket. Dette er et viktig premiss for fylkesbiblioteket.

Viken fylkeskommune vedtok i 2021 Temastrategi for bibliotekutvikling. Målene er å skape flere og bedre lesere, bidra til at flere lærer hele livet, fremme likeverd, fellesskap og folkehelse og delta i bærekraftig utvikling av samfunnet. For å klare det, jobber vi blant annet med nasjonale og regionale prosjekter, kompetansehevende tiltak og rådgivning knyttet til digitale tjenester. Vi jobber også med bibliotekrom og samlingsutvikling, planarbeid, digital utvikling og felles bibliotektjenester og avtaler. Arbeid med utvikling og forvaltning av digitale bibliotektjenester vil foregå i samarbeid med digitaliseringsavdelingen i fylkeskommunen. Vi samarbeider tett med alle bibliotek i Viken og med fylker i hele landet.

Alle tre stillinger vil sees i sammenheng, og vi er på jakt etter deg som har kvalifikasjoner og kunnskap innenfor én eller flere av disse områdene. For en av stillingene ønsker vi oss utdanning av nyere dato. De tre stillingene vil ha hvert sitt hovedfokus innen områdene 1) kunnskapsbasert praksis, 2) statistikk og analyse og 3) digital utvikling og læring. Vi har kontor i Drammen, Fredrikstad og på Kjeller.
Les mer og søk<https://906050.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4484281273?language=nb&link_source_id=0>

Vennlig hilsen

Karianne A. Aam
seksjonsleder bibliotek og samfunn
Viken fylkesbibliotek

mobil:     996 94 382
web:       www.viken.no<http://www.viken.no/>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20220225/2ede6abe/attachment-0001.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list