Attraktiv stilling i litteraturbransjen i Nord-Norge. Søknadsfrist 10 februar.

Ingvild Christine Herzog ingvild at forfattersentrum.no
Thu Jan 27 15:40:13 CET 2022


Kjære Bibliotek-Norge!
For å sitere vår kollega Guri Botheim:
Kjempekul jobb ledig i Nord-Norge!
Vil du danse i Karasjok, fylle ut rekningar i Tromsø, besøkje midnattssola i Bodø, punsje tal i Tromsø, gå på festival i Kirkenes, purre kontingentar i Tromsø, leite etter litterært gull i Mo i Rana eller laga køyreplanar i Tromsø?
Ja?
Norsk Forfattersentrum lyser nå ut ei 60 % stilling ved Nord-Norgekontoret. Søknadsfrist torsdag 10. februar.


Se lenke nederst for fullstendig utlysning.


Attraktiv stilling i litteraturbransjen i Nord-Norge


Norsk Forfattersentrum lyser nå ut en 60 % stilling ved Nord-Norgekontoret. Johannes Utstøl Johannessen er avdelingsleder ved kontoret og skal ansette ny formidlingskonsulent.


Hva ser du etter når du skal ansette en ny person?
- Vår dyktige formidlingskonsulent Ingvild Holvik slutta hos oss i november, for å jobbe som forfatter på heltid, og vi ønsker henne lykke til på veien og ser frem til enda flere fine romaner fra henne. Men da er det jo også sånn at vi trenger en engasjert medarbeider på kontoret vårt i Tromsø! Vi ser etter noen som brenner for samtidslitteraturen, en som ser viktigheten av å formidle både voksenlitteratur, barnelitteratur og sakprosa. Jeg vil påstå at det er attraktiv stilling.


Hvorfor mener du at jobben er attraktiv?
- Dette er en av få stillinger i landsdelen der man får jobbe med hele det litterære kretsløpet. Vi er en medlemsorganisasjon som jobber for å bedre kårene for forfatterne våre, vi fungerer som et bindeledd mellom forfatteren og biblioteker, festivaler, skoler og andre oppdragsgivere, som for eksempel Den kulturelle skolesekken, samtidig som vi selv arrangerer samtaler, diskusjoner og andre litterære arrangement, som Litteraten i Tromsø og i samarbeid med festivaler som Ordkalotten Internasjonale Litteraturfestival eller FinnLitt.


Hva er det beste med å jobbe i Norsk Forfattersentrum?
- Det må være den ovennevnte variasjonen og følelsen av at vi gjør en viktig jobb. For forfatterne våre er viktige å ta vare på: Vi trenger det skrevne ord, vi trenger et mangfold av stemmer, ideer og uttrykk, og vi trenger at noen jobber for at disse stemmene skal få komme ut, til voksne og til barn: at de høres, at de leses og diskuteres!


Hva kjennetegner arbeidsdagen din?
- Arbeidsdagen består av en god kombinasjon av kontorarbeid og praktisk arbeid: Registrering av oppdrag for forfattere som er ute på turné, søknadsskriving og planlegging av ulike prosjekter, som skrivekurs, arrangementsrekker eller festivaler i landsdelen. I tillegg har vi også vanligvis faste arrangement ca. en gang i måneden i Tromsø, som vi planlegger og gjennomfører saman med ulike arenaer i byen.

Vil du vite mer?
Utlysningsteksten finner du her: Norsk Forfattersentrum Nord-Norge søker formidlingskonsulent i 60 % stilling - Forfattersentrum<https://forfattersentrum.no/norsk-forfattersentrum-nord-norge-soker-formidlingskonsulent-i-60-stilling/>


Kontakt:
Johannes Utstøl Johannessen
Avdelingsleder
Norsk Forfattersentrum Nord-Norge
Tlf: 21 09 57 92 / 94 97 73 87

www.forfattersentrum.no<http://www.forfattersentrum.no/>

Følg Norsk Forfattersentrum i sosiale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/Forfattersentrum/
Twitter: @nfsentrum
Instragram: @norsk_forfattersentrum


[Et bilde som inneholder person, folkemengde  Automatisk generert beskrivelse]

































-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20220127/f8df7db4/attachment-0001.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 1559724 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20220127/f8df7db4/attachment-0002.jpg>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.jpg
Type: image/jpeg
Size: 63791 bytes
Desc: image002.jpg
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20220127/f8df7db4/attachment-0003.jpg>


More information about the Biblioteknorge mailing list