Ledig stilling i Bærum bibliotek

Trine Overskott Schøning trine.schoning at baerum.kommune.no
Wed Jan 27 14:57:55 CET 2021


Vi minner om denne stillingen som også er publisert på Bibliotekutvikling.no

Bærum bibliotek Vest søker avdelingsleder. Stillingen har hovedansvar for bibliotekets publikumsrettede virksomhet ved bibliotekene i Sandvika, på Rykkinn og Høvik. Avdelingslederen deltar aktivt i daglig drift og publikumsarbeid.

I stillingen ligger personalansvar for om lag 20 medarbeidere fordelt på tre lokalbibliotek. Noe økonomistyring inngår i stillingen. Avdelingslederen inngår i bibliotekets ledergruppe og har gjennom denne rollen et ansvar for videreutvikling av Bærum biblioteks samlede strategi og tjenester.

Bærum bibliotek består av hovedbiblioteket på Bekkestua, 4 lokalbibliotek og et fengselsbibliotek. Bærum bibliotek skal være en aktiv, uavhengig møteplass som stimulerer til leseglede, kunnskap, kulturelle opplevelser. En ny bibliotekmelding, hvor det utformes en fornyet strategi for biblioteket, er under arbeid. Tiltredelse etter nærmere avtale.
Hvis dette høres interessant ut kan du se hele stillingsutlysningen her:  https://67504050.webcruiter.no/Main2/Recruit/Public/4329710199?language=nb&link_source_id=0

Søknadsfrist 1.feburar.Med vennlig hilsen

Trine O. Schøning
Biblioteksjef
Bærum kommune
Mobil: +47 90 89 31 13
e-post: trine.schoning at baerum.kommune.no


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20210127/e26e8e02/attachment-0001.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list