Bibliogames takker for årets samarbeid!

post at bibliogames.no post at bibliogames.no
Mon Dec 7 07:35:14 CET 2020


Hei alle bibliotekarer og kulturelle kolleger! Vi i Bibliogames vil takke alle sammen for de flotte samarbeidene vi har hatt i år. Sammen med nærmere 100 bibliotek fra Tromsø til Klepp har vi gitt spillere i alle aldre positive opplevelser med sosial og inkluderende gaming. Familiespilldager, VR-dager, digitalkulturskolen Gaming akademiet, gaming på ungdomstorsdag, onlineturneringen Bibliobattles, foreldreforedrag om Gaming og oppvekst, streamingkurs og formidlingskurs for bibliotekarer er bare noe av det vi har fått til i fellesskap.

Fire av våre frivillige har også fått seg jobb, tre av dem spill i bibliotek, med god støtte fra erfaringer fra disse oppdragene. Så takk for det gode året dere hjalp oss å få tross alt som også ble avlyst.

Vi lover å levere enda bedre til neste år, og kan tilby de nyeste konsollene PS5 og Xbox Series X, mini-lan med bærbare Gaming-pc'er, og varierte mobile makerspaces med koding og roboter. Vi har også flere nye spillverter, og reiser som før ut minimum to av gangen, men samarbeider gjerne med lokale frivillige :)

Obs! De gode tidspunktene som vinterferie og lørdager begynner å fylles opp. Vi vet at mange bibliotek er avhengige av prosjektmidler og budsjettvariasjoner, så ønsker du å bestille et besøk til våren er det mulig å betale inn for dette på årets budsjett om det gjør ting enklere.

Med vennlig hilsen
Anders Grønning
Styreleder i Bibliogames


Hjemmeside: www.bibliogames.no<http://www.bibliogames.no>
Tlf: 94970393
FB: www.fb.com/bibliogamers<http://www.fb.com/bibliogamers>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20201207/24dcddbb/attachment.htm>


More information about the Biblioteknorge mailing list