piratdiskusjoner -- Uoffisielt epostbasert diskusjonsforum (epostliste)

 

Om piratdiskusjoner

Frittstående epostbasert diskusjonsforum om og for piratbevegelsen -- politikk, ideologi, aktuelle saker osv. Det er ikke nødvendig å være medlem i Piratpartiet for å kunne delta her.

Meld deg på dersom du (1) ønsker å følge eller delta i frie diskusjoner om piratverdier og piratpolitikk og (2) ikke lar deg skremme av tidvis høy temperatur og rask (men vanligvis kortvarig) oppblomstring av debatter.

Det forventes dog at deltakere følger normal folkeskikk. Ved konflikter og uenighet om hva som er normal folkeskikk avgjøres dette av epostlistens BDFL(*) Thomas Gramstad.

PS: Det er ikke nødvendig å ha med "mailman." i listeadressen, det går like bra uten. Du kan altså poste til lista via adressen piratdiskusjoner@kunnskapsallmenning.no.

(*) https://en.wikipedia.org/wiki/Benevolent_dictator_for_life

For å se arkivet over eposter sendt til denne listen, gå inn på piratdiskusjoner Arkivet. (Arkivet er kun tilgjengelig for medlemmer av listen.)

Hvordan bruke epostlisten piratdiskusjoner
For å sende en epost til alle på listen, send den til piratdiskusjoner@mailman.kunnskapsallmenning.no.

Du kan melde deg på listen, eller endre innstillingene for ditt medlemsskap på listen nedenfor:

Melde deg på piratdiskusjoner

Du kan melde deg på piratdiskusjoner ved å fylle ut nødvendig informasjon nedenfor. Du vil motta en epost som ber deg bekrefte dette, slik at ikke andre skal kunne melde deg på listen mot din vilje. Når du så har bekreftet dette, vil søknaden din sendes til listens moderator for godkjenning. Du vil deretter få moderatorens avgjørelse tilsendt i en epost. Dette er også en skjult liste, som betyr at en liste over epostlistens medlemmer kun er tilgjengelig for listeadministratoren.

  Din epostadresse:  
  Navn (valgfritt):  
  Du kan skrive et passord i følgende felter. Dette gir en svak sikkerhet, men forhindrer at andre får tilgang til dine innstillinger. Ikke bruk et verdifullt passord, for passordet kan bli sendt til deg i klartekst via epost.

  Dersom du ikke skriver noe passord, vil du automatisk få tildelt et passord. Det vil bli sendt til deg så snart du har bekreftet din påmelding. Du kan senere be om å få passordet tilsendt, eller endre det.
  Ønsket passord:  
  Ønsket passord en gang til:  
  Velg språk for meldinger:  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nei Ja
Medlemmer av piratdiskusjoner
(Listen over medlemmer er kun tilgjengelig for listens administrator.)

Skriv inn administratoradresse og passord for å se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Passord:   

For å endre dine personlige innstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/endre passord, eller melde deg ut av listen piratdiskusjoner), skriv inn din epostadresse:

Dersom du lar feltet stå tomt, vil du bli spurt om epostadressen din


Epostlisten piratdiskusjoner administreres av piratdiskusjoner-owner at mailman.kunnskapsallmenning.no
Administrativ side for piratdiskusjoner (krever innlogging)
Liste over alle epostlister på mailman.kunnskapsallmenning.no

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Programmert i Python GNU's Not Unix Debian Powered