Kulturfondstafetten - lik og del!

Britt Ellingsdalen Britt.Ellingsdalen at rogfk.no
Tue Jan 9 12:58:35 CET 2024


I 2023 produserte litteraturformidlere fra hele landet videoboktips om nesten hundre ulike kulturfondtitler. Filmene er tilgjengelig for bruk på biblioteknettsider og i sosiale medier, og kan deles fra Youtubekanalen Leseforslag fra bibliotekene<https://www.youtube.com/@leseforslag> eller lastes ned fra Mediebanken<https://mediebank.ntb.no/p/nb/bibliotek24/album/KPYWvlEuElKCWM0> for å deles direkte fra bibliotekets Facebook eller Instagram.

Mer informasjon om Kulturfondstafetten finner du i kompetansebanken på bibliotekutvikling.no<https://bibliotekutvikling.no/kompetansebank/content-resource/kulturfondstafetten/>. Her finner du blant annet detaljerte forklaring på hvordan du laster ned filmene og lesersørvisbrosjyrer med bokbeskrivelser som kan gjenbrukes når du poster filmene i sosiale medier.

Kulturfondstafetten er støttet av Kulturrådet, og er et samarbeidsprosjekt mellom alle fylkesbibliotekene under paraplyen Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF). Stafetten vil videreføres og videreutvikles i 2024 - blant annet jobber vi for at vi i løpet av året skal få på plass en bedre løsning for deling og gjenbruk. Målet er at disse videoboktipsene og annen tilsvarene digital formidling som produseres i bibliotekene skal kunne gjenfinnes og deles fra biblioteksystemene våre som metadata.

Lik og del!

Med vennlig hilsen

Britt Ellingsdalen
Fylkesbiblioteksjef
Avdeling for kultur og næring

M + 47 950 679 79
www.rogfk.no<http://www.rogfk.no/>

[cid:image001.jpg at 01DA42FB.8D997580]


________________________________

Hvis du ikke er rett mottaker til denne e-posten, vennligst kontakt avsender, og slett e-posten.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20240109/c8e61b22/attachment-0001.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 18550 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <https://mailman.kunnskapsallmenning.no/pipermail/biblioteknorge/attachments/20240109/c8e61b22/attachment-0001.jpg>


More information about the Biblioteknorge mailing list